Friday, July 15, 2011

kalaulah binatang pun ada facebook

sesungguhnya semua manusia dan haiwan yang sempurna dikurniakan otak ... tp manusia aje yang bertuah ... advance sikit sbb tuhan bg pakej ngan akal sekali ... kalau lah binatang pon ada akal ... ahh ,, mmg huru hara lahaii dunia nii ... silap hari bulan , dowg agi maju ....

kita ada fesbuk diorang pon nak gak ... ni ha antara kemungkinan besar status-status diorang :


Nyamuk : Baru habis ronda rumah Med... kenyang burp, Alhamdulillah. ..

Cicak : isteriku tersepit pintu . harap-harap jari dia tak putus =(

Kucing Betina: "Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa."

Ayam : Kawan2...kalu esok guwe tak update...bererti guwe udah di goreng....I luv u all... jangan luper wat kenduri arwah yaa...

Kucing: Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!! harap-harap pasni boleh tukar relation .. hihii

katak : dah lama tak hujan . nanti minggu depan nak join konsert kat icity lah .

Anjing: Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.

Kuda: Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang. harap-harap nurse aku cantik . ihookk

Kura-kura: Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi

Siput babi: Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2

Gagak: Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles

Babi hutan: susah betul nak cari makanan halal sekarang ni.

Lalat: Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.

Sotong; Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut

itik serati : hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2. ...nk tiru aku le tu..

Ikan parang; Kurang asam kau med , letak keropok ada gambar ikan parang depan mata aku ..

Ikan Jerung: nak gosok gigi tangan tak sampai .. apalah nasib ... 

Ikan Sepat: Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah

Ikan Bilis: Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.



udang : aku bangga sebab ada manusia juga berotak udang . =')


angry bird merah : aduh , sakit badan aku hempuk tiang besi tu tadi


angry bird putih : alahai .rugi nye telur aku . penat-penat aku gendong , senang-senang aje di lepaskan . dah tu salah aim pulak tu . hakptuih


babi hijau : hahahahahhh . aku masih hidup ! lihat lah dunia . aku masih boleh tersenyum bahagia . =D




WHAT THE FFFFFFFFFFFFF ????  *i hate you babi hijau !*



3 comments:

  1. muahahahahahha!

    kemain eh kalo haiwan ada fb, penuh wall aku weh. adoi

    ReplyDelete
  2. @aisha inani : haahh .. pening ouhhh ! silap hari bulan cyber cafe pon dah rupe kandang binatang .. hohoho

    ReplyDelete
  3. hahaha yang angry bird tu comel

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011 Haa Hamidah Mohamad Irani Link. All rights reserved and other trademarks and copyright used herein are the property of their respective owners.