Wednesday, June 22, 2011

..cerita minggu lepas punya minggu lepas..


masa tu aku tido .. tp aku yakin aku masih mengekalkan posisi 'alololo kiutnye med' walaupn pd hakikatnya aku sedang lena dibuai mimpi .. * ayat celake *

tibe2 kepala aku bergegar ..secara x lgsung aku terjaga sambil mata terbeliak .. mujurlah masih comel wajah aku ketika uh ... fuhhhh

ohh .. ada mcj rupanya ..

tersenyum seketika .. ni mesti ada org nk wish gud nyte ... hihihi

aku bc mcg uh ...


from : 0134508784
'yang , sedang buat apa ? nk tengok gmbar/video bikini saya ? senang je .. type ON SEDAP hantar ke 37837 .. mesti happy !

ok .. senyuman aku mula tawar ..

dalam separuh x sedar ,, aku sempat reply ' mak ko babi '

off fon .. smbg tido .. setel !




apa ? kalau berani tekan button kat bwh ni derrr !!

2 comments:

  1. hahaha...patotnye balas ngan ayat kursi je org mcm tu...

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011 Haa Hamidah Mohamad Irani Link. All rights reserved and other trademarks and copyright used herein are the property of their respective owners.