Thursday, June 23, 2011

... unlike is dislike ...




tak suka ! tak suka ! tak suka !

wahh intro menyayat hati ... apakah ? kenapakah ? mengapakah ?

ahahh .. tade per .. saje wat gempakkz .. cool mannn ! :]

saje nk cerita .. aku x suka ni benda2 ni :

1. aku x suka org x gelak bila aku wat lawak .. serius kecik atiy .. perlu ker ?? '.'

2. aku x suka trafik lite bertukar warna merah .. haihh ! rasa mcm nk turun n sembur semua lampu jadik kaler hijau .. lagi hebadd kalau aku dapat hack sistem lembaga perlampuan isyarat malaysia .. *amboi ko med .. mentang2 skg musim hack .. teruk perangai !

3. aku tak suka tengok lelaki hensem .. buat tambah dosa aku jer weyyyy ! xpasal2 kena ngumpat ngn aku dalam hati ... motif ? hah .. mestilah sebab aku jeles .. tp alhamdulillah ,, wat masa ni aku belum jumpa siapa-siapa yg lebih hensem dari aku ... hihi .. malu pulak rasanya .. eh japp ! ayah aku pon hensem taw .. nah bukti ..

dear ayah ,, tolong jgn terkejut taw kalau tibe2 ada org jaga tol mintak sign .. sesungguhnya ayh sudah berjaya diglamourkan oleh saya.. hihihi ..


4. aku tak suka tengok perempuan yg pki baju ketat ketat
sendat sendat padat-padat ala-ala milo fuze tu .. * sebenarnya ni pon wat aku jeles.. bilalah aku muat nak pakai baju mcm tu ..hummmmmm =3

5. aku x suka benda alah yg bulat2 kat tengah2 skrin setiap kali aku on9 .. alahaii .. x kn la ko x pernah nampak ? yg ada tulis LOADING tu ... menyampah kan ? apa dia igt dia comel lah bertenggek sambil pusing2 kat tgh dunia tu .. pelizzzzz lahhh !

6. aku tak suka bila aku TERtyping eror .. wah wah wah .. suka nya hati korg gelakkan ayat aku kan ? dush dush dushhh ! i hate yeawww !

7. aku tak suka kalau aku tersalah send mcg .. lagi2 mcg uh berbaur kejiwangan ,, rayuan gombal ,, luahan perasaan ,, bla bla bla bla ... tersend pulak kat org berotak lahanattttt !!! aduiiiiiii !!!mmg sedap mata memandanglah senang cerita .... gelak la yer ? gelak puas2 ... gelak smpi tggal gigi ! sampi cair gusi ! GELAKKK LAGIIIII !!!!! pfffttttt ~

8.aku tak suka buad esaimen ! para lecturer tolong la phm kan ayat ni .. saya sggup type lg sekali weyy .. baca betul2 okey ?? SAYA TAK SUKA BUAT ASSIGNMENT ! bole phm kan ? thx .. ^^
* yes.. skrg ,, status aku student ,, haruslah malas wat saimen ... nnti da kerja ,, haruslah malas wat kerja .. pastu bila da kawin ,, haruslah malas buad anak .. uppz ?
err .. -____________-''

9.aku tak suka ada lembaga melintas depan mata aku dengan kelajuan 0.5km/j bila aku tgh bersungguh-sungguh tgk tv .. kepala hanggok awak la wat cam tu kan ?? ko blh nak lalu dpn aku ,, dgn syarat tolong lah merangkak ! kalau nak cantik lg ,, buad gaya kuak lentang berirama klasik .. maka dgn itu ,, aku jnji aku akan sgt2 menghargai perbuatan ko uh ! muuuahhh ! ha tgk .. seap dapat bonus lg .. :]

10. aku tak suka bila ada org yg pura2 x phm bahasa .. ORANG okey ? kalau binatang ,, sikit pon aku x heran ... so ,, if you insist to lggar arahan ,, aku andaikan ko adalah _______ .. isilah tempat kosong tu sendiri .. kang law aku isi ,, takod korg serik nk singgah blog ni lagi ...
errrrrr~~~ sebenarnya ,, aku sendiri jenis yg payah nak paham bahasa org n seriously from the bottom of my heart ,, sejujur2nya aku mengaku i love to langgar-langgar arahan ! yes .. dat is me ! bila org kata JANGAN ,, itulah yg aku akn buadd ! kahkahakahakahakahkahakah
*devil laugh*



1 comment:

  1. perghhh.. byk betul benda yang ko tak suka nie... hihi..

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011 Haa Hamidah Mohamad Irani Link. All rights reserved and other trademarks and copyright used herein are the property of their respective owners.