Saturday, June 25, 2011

... OMG OMG SEPAH MENANGGGGGGG !!!! ...



hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahaahahhahahahahaaaahahhaaaaahahahhhahahahaaaaahahaahaahhaaaaaaaahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahaaaaaaaahahahahahahh



ha cm tu lah aku gelak kat stadium malawati td masa SEPAH perform ... tp sebenarnya bila aku tgk balik video yg aku rekod uh ,, serius aku sendiri x percaya tu aku ... takkan lah aku yg SOPAN ni boleh gelak mcm tu ? ish .. mesti ada yg x kena neh ... padahal tadi aku gelak sikit je... ntah2 tu suara org sebelah aku ... x pon org depan ... x pon org belakang ... xpon ada org dengki ngn aku .. dia dah siap2 record suara dia dari rumah ,, pastu deam2 letak kat kamera aku time aku record ... taktik lama .. sudah lahh ! org glemer mmg ramai yg x dengki kannnnnn ..
-_______________________-''

org cakap tgk live x best .. jauh .. x jelas .. pastu nnti asyik d ganggu .. ngah syok-syok tgk ,, tba-tiba aa kepala melintas , ... so , lebih baek tgk kat rumah sendiri... senang , tenang , aman , damai dan tenteram .. bole duduk , baring , meniarap , terkangkang sesedap rasa... wow ! :O

tp pada aku ,, tgk live la syok lahayyyy weyyy ! yg pertama sbb rumah aku xde astro warna :] .. yg kedua sbb lebih afdhal wehh.. bukan kah gelak berjemaah itu mendapat 40 kali ganda fadhilatnya? errr .. --'

aku bukan la peminat fanatik sepah ... tp aku rasa dowg mmg layak lah pgg title winner ... sbb finalis yg laen xbest lgsung wehh ! jgn kan nk tergelak mcm jembalang ,, aku nk sengih sikit pon pikir 2-3 kali derr ..
*ok ,, aku tipu ,tipu tipu & tipu *

dah malas nk taip pnjg ... aku nak komen aje ...

4. jambu : 1st task aku xpaham dowg wat lawak apa.. tp 2nd task dowg best !

3. nabil : 1st task best ! 2nd task wat aku agak mengantuk .. hey brader ,, nk nyanyi panjang2 g masuk juara lagu lah ! beat ramlah ram ker ,, meet uncle hussein ker ,, chef wan ker kann ... da la aku x dgar lirik nye .. haihh .. mcm2 lah ko ! T__T

2.jozan : 1st hancur ! 2nd task lagi lahh ! NTAH APA-APA ! MENYESAL TENGOK !
*okey aku tipu tipu tipu lagi *

1. SEPAH : 1st task TERBAEKKKKKKKKKKKKKK ! 2nd task TERHEBADDDDDDDDDD !!!! jyeahhhh ~


nah aku bg 1 vdeo langsuir mengilai masa AC umumkan juaranya ... LANGSUIR okey ! bukan aku ! BUKAN !!!!!! tolonglah paham ,, itu mmg bukan aku ... bukan .. bukan .. bukan ... plz .. trust me .. i beg you .. :|




video
ha percayakan tu bukan aku ? thx baby .... muahhhhhhhhh


by the way ,, abg jep .. abg shuib ... abg mamat ... 1 jer yg aku nk ckp kat korang ....

'BOBOY TAK PERANJAT PON ABG-ABG MENANG .. '
tahniahhh !! :)

hihihi.. tu aje ... ok bai ..

KL ,, PEACE YOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. med,ko kne histeria ke?tlg la med..pnh pulak ko gelak slow2 kan?

    ReplyDelete
  2. woi gile kee jerit cmtu ? HAHAHAHAHA...
    aku ulang tayang........
    wwooooooooo.....sepah !!!! wooooooooooaaaahhhh...woooo.... *versi med

    ReplyDelete

 
Copyright © 2011 Haa Hamidah Mohamad Irani Link. All rights reserved and other trademarks and copyright used herein are the property of their respective owners.